Sponsor til blogg

October 13, 2011
By

Trenger du en sponsor til bloggen din, kan vi i gitarnoter.com hjelpe deg med dette. Eneste kravet vi stiller, er at bloggen din ikke er helt ny, og at den gjerne har noen innlinker (slik at den er noe “sterkere” enn en helt nyoppstartet blogg).

Vi har flere muligheter til å sponse deg, men kommer først og fremst til å foretrekke å gi deg penger. Er du interessert, kan vi også skaffe deg et gavekort fra gavekorttorget.no, der du kan velge mellom mange forskjellige butikker – alt fra Gsport til CDON.

Det eneste vi krever er at du linker til noen av våre andre sider (altså ikke gitarnoter.com). Med andre ord vil vi være sponsor til din blogg, mot at du linker til en eller flere av våre prosjekter. Ofte vil vi foretrekke at dette kommer i et innlegg, noe som er best for deg, med tanke på at denne “reklamen” vil forsvinne inn i arkivet ditt, og ikke forstyrre lesere med temaer som ikke nødvendigvis er relevant.

Dette blir en vinn-vinn situasjon, der bloggen tjener mest. Vi kjører en sponseavtale med blogger, nettopp på grunn av at vi har lyst til å få våre prosjekter frem litt, slik at vi blir sett. Dette betaler vi gjerne for – det skal bli moro å være sponsor til blogger!

Slik gjør du

Det eneste du trenger å gjøre er å sende en mail til keaasen29 (krøll) gmail.com, så tar vi det videre der.

Håper på mange interesserte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *