Linser på nett

December 20, 2011
By

Det er ingen hemmelighet at stort sett det meste i dag kan handles på nett. Å handle over internett har mange fordeler – som oftest er den største fordelen at du får det billigere. Andre fordeler er at du har mer å velge mellom, selv i de enkelte nettbutikkene.

En av årsakene til at det er billigere å handle på nett er fordi det er billigere for butikken å selge over nett. Nettbutikken er oppe 24/7 timer i døgnet, har ikke en dyr leiekontrakt og trenger ikke flere selgere i kassen under åpningstidene. I tillegg er man ikke bare begrenset til området butikken ligger i – man når ut til alle over internett.

Optikere har i flere år vært den du går til når du skal kjøpe linser. Behovet for å gjøre det blir bare mindre, nå som mer og mer har kommet på nett. Du må fortsatt gå til optiker om du ikke har brukt linser før for å teste synet ditt og du bør fortsatt ta en regelmessig sjekk.

Men selve linsene, de kan du handle på nett. Du får ikke bare vanlige hverdagslinser, du kan også kjøpe deg en ny øyenfarge om du vil. Kanskje har du alltid hatt lyst på blå eller brune øyne? I tillegg til det kan du også kjøpe crazylinser som kan brukes på fest.

Det er egentlig ikke mye som forhindrer deg i å kjøpe linsene dine over nett. En annen fordel med at du kan kjøpe samme type linser på nett som i butikken for en billigere penge er at du har større valgfrihet til å prøve flere. Det er ingen hemmelighet at det er enkelte merker som passer bedre for deg enn andre, så da kan det være greit å prøve ut litt slik at du finner din favoritt. Det er ikke alltid øyelege klarer å fortelle deg hvilket merke som er best, selv om du kan fortelle deg hvilken styrke osv. du trenger.

Har du handlet linser på nett?

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *