Laste ned musikk

April 22, 2012
By

Det finnes utrolig mange tjenester for å laste ned musikk. Er du glad i musikk, lever du definitivt i rett generasjon.

Torrent

Den mest effektive måten å laste ned musikk på, er å bruke torrent for å laste ned fra for eksempel ThePirateBay.org. Her vil de aller fleste bli overrasket over hvor mye de kan finne. Personlig er jeg veldig glad i musikeren John Miles, og det er (merkelig nok) ikke mange steder jeg har sett albumene hans stilt ut.

På The PirateBay.org derimot – her finner man både John Miles og de aller fleste andre artister i hele verden! Du kan laste ned enkeltsanger, albumer eller hele karrieren til artisten/bandet.

Men husk; er du glad i musikk, bør du ALLTID støtte ved å kjøpe album – eller betale for å laste ned.

iTunes

iTunes er tjenesten de aller fleste vil anbefale for å laste ned musikk, samtidig som man støtter artisten eller bandet. Selv om de aller fleste har full forståelse for at det lastes ned via Torrents, oppfordrer vi ekte musikkelskere til å støtte verkene dere setter pris på.

Hvis du ikke har vært mye borti iTunes før, vil du kanskje også finne deg en ny favoritt hva kommer til musikkavspillingsprogram. Denne synkroniseres (selvsagt) med andre Apple-produkter, og fungerer på en utmerket måte, både i strukturen selv og hvordan du selv ønsker å sortere forskjellige låter/album.

Du kan altså gjøre mer enn å bare laste ned musikk på iTunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *