Kjøp trygt på nett

April 27, 2012
By

Normale butikker blir mindre og mindre vanlig, for nå handler vi mye mer på nett enn hva som var tilfelle tidligere. Om du planlegger å kjøpe deg en ny gitar, konsertbilletter, CD-plater eller hva det måtte være bør du huske på en viktig ting.

Handler du med et kredittkort er du alltid forsikret om varen av en eller annen grunn ikke skulle bli levert eller ikke står i stil med beskrivelsen som er oppgitt. Med kredittkortet er du også sikret mot en eventuell svindel når du handler online, noe som ikke er tilfelle med et vanlig debet visakort.

Dette er kanskje mest viktig med handel fra utlandet, men i hvert fall en god vane å venne seg til for å være på den sikre siden.

Et godt forslag hvis du ikke allerede har et slikt kort, er re:members kredittkort som gir rabatt på flere hundre nettbutikker . Da får du i tillegg til sikkerheten ved å handle online også rabatter på de varene du handler, to fluer i en smekk.

Beskrivelsen av dette kortet og andre finner du på nettsiden til www.Kredittkort24.net, som også har andre tips om bruk av kort på en fornuftig måte, og ikke bare om netthandel.

Raske lån

Mange er også ute etter å få lån så raskt som mulig og aller helst på dagen. Dette er riktignok ikke alltid like enkelt, da man ofte må gjennom en liten papirmølle før man får søknaden innvilget.

I følge lånpådagen.no kan man likevel få innvilget lånet ganske så raskt, og de gir følgende tips:

  • Sørg for at alt av informasjon er riktig utfylt
  • Søk på vanlige ukedager, gjerne også i vanlig arbeidstid
  • Vær klar over at det er vanskelig å få lån dersom du har misligholdt gjeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *