Julegavetips – musikk til gave!

November 6, 2010
By

Det nærmer seg jul, og vi ser tre forskjellige mennesketyper. Først skal vi ta en titt på disse mennesketypene, før vi fortsetter med julegave tips. Vi gir deg en gavetips guide til muikkrelaterte julegaver. Vi garanterer at mottakerne av gavene blir storfornøyde.

1. Den ene er typen som tenker på gaver hele året, og som alltid har en gave i bakhode. Denne personen er derfor godt forberedt når det nærmer seg jul. Her er det bare pakkingen man må huske på.

2. Den andre typen er den som er ute i god tid, men tenker ikke på julen midt på sommeren. Personen er ofte ferdig innen desember.

3. Her har vi nok typen som de aller fleste nordmenn går under. Nemlig personen som ofte må handle inn de siste gavene på lille julaften, eller i de verste tilfellene drar til nærmeste bensinstasjon tidlig den 24. desember :)

Uansett hvilken type du er, kan det være lurt å ha med seg gitarnoter.com sin egen julegaveguide innen musikk!

Først vil vi ramse opp hvilke album som kan være aktuelle:

- Carlos Santana’s nye album har vi allerede laget en liten artikkel om, og kommer også på vår julegave-guide. Dette er en sikker vinner til nesten hvem som helst. Albumet kan kjøpes her.

- Albumene der Eddie Van Halen har vært med er også sikre vinnere. Oversikt over alle albumene til Van Halen finner du her.

- Vi mener også at Eric Clapton er en gitarist som varmer de fleste hjerter. Derfor mener vi også at et eller flere album med denne flotte gitaristen kan være en av de fineste julegaver en bluesentusiast kan få. Finn alle albumene her.

- Kanskje søker du etter en julegave til en person som vil lære seg gitar? Bortsett fra å anbefale oss, mener vi også at vi har funnet den beste gitarboka man kan få tak i på markedet. Dette er en bok som man garantert vil lære seg gitar av. Med mye disiplin vil enhver person få mye nytte av denne boka. Kjøp den her.

Disse fire tipsene over er meget flotte julegaver. Er personen du skal kjøpe gave til musikkinteressert, slår ikke disse gavene feil. Den sistnevnte er jo en vinner hvis personen ønsker å lære seg gitar. Gitarbøker er kjempeflotte, men man må også ha disiplin. Øving, lesing, øving, lesing – men husk “en god gitarist slutter aldri å lære”.

Til slutt vil vi nevne en perfekt julegave til en person som vil lære seg gitar via nettet. Dette er veldig attraktivt om dagen, og vi har fått mange psotive tilbakemeldinger på tilbyderne vi har lagt ut her på siden. Dette koster et par hundrelapper, men er absolutt verdt det.

sjekk det ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *