Hvilket kredittkort er best?

March 2, 2013
By

Det umulige spørsmålet skal besvares, i den grad det er mulig. Et kredittkort er unikt, og et kort som passer deg godt, trenger ikke nødvendigvis passe naboen. Det er også derfor det finnes så mange alternativer – du er derfor nødt til å sette deg inn i de mange fordelene og ulempene.

Kredittkort er trygt

Selv om renten er høy, og at et kredittkortlån er dyrt, er ikke kredittkort i seg selv noe negativt. Vi anbefaler på ingen måte noen å leve på kreditt, men i noen situasjoner har man faktisk ingen andre valg.

Er du i en trygg økonomisk situasjon, uten behov for lånt kreditt, kan et kredittkort likevel være noe for deg. Du kan nemlig spare flere tusen kroner i året på å velge et kredittkort som passer ditt forbruk. Du kan få rabatter når du handler på sko- og klesbutikker i hele verden, få billigere reiser, gratis reiseforsikring og ikke minst billigere drivstoff.

Det er et hav med kredittkort, og et like stor hav med fordeler. Sjekk hvilket kort som passer deg og ditt forbruk best, slik at du også kan spare flere tusen kroner hvert eneste år!

Tips: Sjekk ut Norgesbestekredittkort.no for å lese mer om de beste kredittkortene i landet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *