Hotell på konserter

April 17, 2012
By

Skal du på konsert, men er litt usikker på hvor du skal lete for å finne de rimeligste overnattingsmulighetene? Det skjønner vi godt, og mange av oss i Gitarnoter.com har selv opplevd samme problem.

Hvis man ikke bor i de største byene, må man ofte reise et stykke for å komme til de forskjellige konsertene. Ofte er det fristende med en øl eller ti også, så man lar gjerne bilen stå hjemme i garasjen. Derfor velger mange som drar på konsert å velge hotell som sin endestasjon for natten.

Sjekk ut hotellene.net for rimelige hoteller i ulike byer!

Må du ta fly også?

Mange må også ta fly når de skal ut å reise. Spektrum og andre scener i Oslo-område er ofte en naturlig destinasjon for de mest populære opptredene, og med mange millioner mennesker som bor andre steder i landet, blir man ofte nødt til å ta fly. SAS.no har mange rimelige avganger, spesielt internt i Norge, og er for oss en naturlig anbefaling for alle som skal ut å reise.

I tillegg til å få en komfortabel flytur, er det også mange andre fordeler, spesielt for deg som vet du kommer til å reise mye. Når man reiser med SAS, får man nemlig automatisk poeng som man kan benytte til ulike ting – blant annet gratis reiser. Når man måler dette opp mot andre selskaper som har ordet på seg for å være veldig mye billigere, taper de mot SAS. Vi mener uten tvil at SAS Braathens er det beste flyselskapet i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *