Gitarbøker

Her er en liste over de beste gitarbøkene. Mange gode gitarister starter med en god gitarbok. Vi lister opp bøker om gitar som mange gode gitarister har laget, der de forteller om hva de synes er viktig for en god gitarist, men også bøker som er mer generelle og som omfatter teori og forståelse rundt gitar. Vi har allerede kåret en vinner, og det er “Gitarboka” av Steinar Hjemås – Kjøp boka hos CDON!

Sølvin Refvik er forfatteren av den elektriske gitarboka. Her får du instrukser og kan lære deg noter og låter som du kan spille etter. En perfekt nybegynnerbok som også tar for seg plekter-ferdigheter og andre ferdigheter som gjør en god gitarist. Her vises det til eksempler og hele låter og noter som nevnt. Med en låt å spille etter blir gitarspillingen mye enklere. Denne fantastiske boka kan du nå kjøpe for en billig penge. Dette er mye for pengene, og vi i gitarnoter.com anbefaler denne boka på de sterkeste! Dette er en av de beste gitarbøkene på det norske markedet, og forfatteren er en meget god pedagog. Med denne gitarboken er du selvfølgelig ikke garantert suksess, men vi garanterer deg at du kommer til å få en fantastisk musikkforståelse, og med disiplin, en fantastisk finger- og plekterferdighet.

Kjøp denne, eller se på utvalget hos CDON.com!

 

Helt Rocka! er ikke en bok, men en gitar DVD. Her får du steg-for-steg guider til hvordan spille Metallica, Jimmi Hendrix med mange flere. Dette kurset er i tillegg til gitar, beregnet til bass, trommer og til og med vokal! Denne gitar guiden har fått terningkast seks av mange anmeldere.

Kjøp denne eller andre gitarbøker/DVD’er hos Bokkilden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *