Gitar noter – vil du mestre det?

September 21, 2010
By

Hvis ikke vi i gitarnoter.com kan lære deg noter, finnes det mange sider på nettet som har laget et unikt system for deg. Et eksempel er en side som kaller seg guitarguru. Har du problemer med å forstå, huske eller spille noter, gjør disse gutta det enkelt for deg.  

Gå inn her for å sjekke ut tilbudet. Her lærer du deg å memorisere noter, tverrbåndsbehandling og en unik opplæringsstrategi. Vi har hørt om flere som er veldig fornøyd med dette, og anbefaler det på det sterkeste. Vi minner likevel om at dere kan lese om gitar akkorder, slik at dere har et forsprang i kurset!

Mange gitarister lærer seg gitartabs, og opparbeider seg en kjempeflott teknikk på gitaren. Problemet er at det hele stopper seg fort litt opp, og utviklingen vil ikke lenger fremmes. Dette kan komme av for lite teori. Å begynne med noter, og forstå gitarens oppbygging er steg nummer en. Gitarens tonespekter er akkurat det samme som for eksempel piano. Ettersom du benytter deg av tjenesten til Guitar Guru, vil du forstå sammenhengen. Dette vil igjen si at du utformer deg mer som en gitarist. En god gitarist slutter aldri å lære!

Hvis du ikke er interessert i å betale noen kroner for litt informasjon og unike husketeknikker innen teori, er Youtube en fin plass å lete etter gitarleksjoner. Her er det dessverre som regel vanskelige leksjoner, og “trinn for trinn” er en sjeldenhet. Vi anbefaler derfor at dere sjekker ut denne siden og tester ut produktet.

Her kommer en video fra YouTube. Dette er en av de bedre videoene – her får du lært om standard skalaer, og oppbyggingen. Likevel anbefaler vi som sagt linkene overfor. Man får som regel det man gir :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *