Gary Moore død

May 15, 2011
By

Det er en stund siden nå, men det kan være at noen ikke har fått det med seg enda. Mannen med bluesgitaren er død, men vi har fortsatt blues – Still god the Blues!

Gary Moore ble bare 58 år, og skulle opptre på Notodden bluesfestival i august i år. Dessverre blir det ikke slik, selv om festivalen har mye å by på uten sitt egentlige midtpunkt. Selv om Moore ikke ble mer enn 58 år, er han en person som har opplevd det som er å oppleve som gitarist. Han var med på å starte et av de mest populære bandene i verden, Thin Lizzy. Med Phil Lynott som vokalist, dannet Thin Lizzy seg til å bli et flott team.

Han har også hatt en helt fantastisk solokarriere. Mange assosierer Gary Moore’s solokarriere med “Over the Hills and Far Away” som kom seint på 80-tallet. Vi i redaksjonen håper også at Nightwish får mindre Kred for sin begredlige versjon av denne låta.

Selv om Gary Moore er død, lever fortsatt hans musikk. Han har levert mange fantastiske låter og soloer. Ta farvel med Moore du også – besøk hjemmesiden hans. Han ga oss bluesen – som varer evig – Still got the Blues!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *