Forbrukslån etter ferien

July 25, 2011
By

Hele Norge er i disse dager i feriemodus og pengene flyr raskt på alle de små tingene som is, grillmat og andre aktiviteter. For mange er ferien også tiden for oppgavene man tidligere ikke har hatt tiden til – pusse opp kjøkkenet, nye fliser på badet, handle inn ny bil eller kanskje basseng i hagen? For mange er løsningen å ta opp et forbrukslån.

Et forbrukslån behøver ikke bare være for de med dårlig råd som har et akutt behov for penger. Det kan like fint brukes som er verktøy i hverdagen. I sommer har du kanskje tid til å pusse opp kjøkkenet, men du har ikke nødvendigvis spart opp de pengene du trenger for å gjennomføre dette. Da kan et forbrukslån hjelpe deg med pengene raskt, slik at du kan komme i gang nå som du har tid. Istedenfor å spare i forveien, så tilbakebetaler du da heller i ettertid. For de som har kontroll over sin økonomi, så behøver ikke rentekostnadene bli skyhøye heller av den grunn. Centum Finans er en av Norges største låneformeglere, som helt kostnadsfritt hjelper deg å hente inn de beste tilbudene fra de forskjellige bankene. Når de gir deg et tilbud er det helt uten forpliktelser, så du bestemmer selv om du vil godta eller ikke.

Her er kravene for å søke gjennom Centum Finans:

  • Du må være mellom 25 og 70 år gammel.
  • Være norsk statsborger eller ha lignet til Norge i minimum 3 år.
  • Ikke ha betalingsanmerkninger, inkasso eller gjeldordning.

Om du oppfyller disse kravene kan du låne fra 5.000 opp til 350.000 til den beste renten som er tilgjengelig.

Det er helt gratis å søke forbrukslån på dagen gjennom Centum Finans og du sparer tid siden Centum gjør jobben for deg. Du trenger bare å fylle ut skjemaet på nettsiden deres, så tar de over jobben som agent for deg. Enklere blir det ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *