Flere spill med musikktema

March 18, 2014
By

Det har kommet en rekke flere spilleautomater med musikk og ikke minst gitar som tema. Norge Casino lanserte nylig nyheten om at en nordmann vant 20 millioner kroner på Mega Fortune, men det er likevel ikke disse spillene som er mest populært hos nordmenn flest.

De mest populære spillene er nemlig basert på tema – alt fra filmer, karakterer til band og musikk.

Spill med spennende tema

Vi har allerede skrevet om Megadeth spilleautomaten – et must for alle som er glad i gitar og spilleautomater. Det er rett og slett en perfekt kombo. I Norge fikk vi også en helt ny spilleautomat for et par år siden som satte Plumbo på kartet for godt. Plumboautomaten ble en umiddelbar suksess, og sannsynligvis et spill vi kommer til å flere versjoner av i fremtiden.

Til de av dere som er mer interessert i internasjonal musikk, kan du nå også for eksempel spille en spilleautomat fra Kiss. Listen er mye lenger – du er rett og slet nødt til å sjekke ut det enorme spillutvalget!

Norrøn spilleautomat

Selv om den ikke har et musikktema, er det likevel verdt å nevne. Mega Fortune, der en nordmann nylig vant 20 millioner, er kanskje verdens mest spilte spilleautomat på nett. Men Hall of Gods er et spill som er basert på norrøn mytologi, og passer således kanskje ekstra godt for nordmenn flest, er helt klart en utfordrer. Denne jackpotten kommer ofte på 50 millioner kroner, og det er faktisk en nordmann som har rekordutbetalingen her også – på hele 55 millioner norske kroner!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *